Cas d'ús

Gestió de la formació i l'orientació professional

image
Gestió global integrada
A través d'una classificació de projectes les diferents accions formatives permeten gestionar tot el procés formatiu de forma global i integrada. Les dades bàsiques de l'acció formativa, el calendari, l'horari, com serà el procés d'inscripció, proves de selecció i de nivell, l'acció tutorial i fins i tot les pràctiques formatives.
Integrat al web
El mòdul de serveis i vistes web us permet afegir al vostre lloc web les vistes per a la gestió de la formació. Podeu mostrar els cursos catalogats mitjanánt etiquetes i permetre que la gent faci el procés d'inscripció. El sistema fins i tot us permet assegurar que els inscrits prèviament han aportat informació i/o documentació necessària abans de sol·licitar la inscripció a un curs.
smartphone
Formació online

L'Aplicatiu SPIN disposa d'una eina de formació a distància vinculada amb el programa. Creada des de zero pel nostre equip ofereix un sistema visual i senzill per als alumnes.

smartphone
Indicadors i informes

Necessiteu obtenir dades estadístiques d'un grup d'accions conjuntament? Indicadors mensuals? Amb l'Aplicatiu SPIN ho podeu fer!

smartphone
Treballem en equip

Millorem i renivem continuament el programa gràcies a les aportacions que fan els centenars d'usuaris del programa. Vols saber qui el fa servir?

-->-->
Mira les demos

Com funciona l'APL SPIN

La millor forma de fer-se una idea de què pot fer el programa és veure una demostració de funcionament. Podeu demanar una sessió de demostració in situ o veure els vídeos que hem preparat.
Veure una demo
Envia'ns un missatge